top of page
Afdeling word gereinigd

OVER ONS

BMC is  een ervaren schoonmaakbedrijf in de voedingsindustrie en heeft specifieke kennis en ervaring in het schoonmaken en desinfecteren van voedselproductie- en verwerkingsomgevingen. Het begrijpt de naleving van de strikte regelgeving en normen voor voedselveiligheid en hygiëne. Het personeel is getraind in het gebruik van specialistische apparatuur en reinigingsmiddelen om alle mogelijke verontreinigingen te verwijderen en een schone en veilige werkplek te behouden. De aandacht voor kwaliteit, hygiëne en veiligheid zijn essentieel voor de voedingsindustrie en een ervaren schoonmaakbedrijf kan bijdragen aan het behoud van deze normen.

BMC Schoonmaak, een pionier op het gebied van schoonmaakdiensten, wij hebben altijd de hoogste prioriteit gegeven aan hygiëne. Sinds 2003 is BMC Schoonmaak

toegewijd aan het leveren van uitstekende schoonmaak oplossingen die zorgen voor een gezonde en veilige omgeving. Met onze grondige aanpak en gebruik van geavanceerde reinigingsmethoden hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare experts in hygiëne. Of het nu gaat om kantoren, winkelcentra of industriële locaties, BMC Schoonmaak staat garant voor een onberispelijke schoonmaak standaard die zelfs in 2003 al vooruitstrevend was.

Gereinigde afdeling
Gereinigde machine
bottom of page